Veteranen Josephine Tegenfalk fortsätter i Örebro Volley

Under tisdagen kunde Örebro Volley meddela på klubbens hemsida att deras lagkapten Josephine Tegenfalk fortsätter i klubben.

· Publicerad: 4 augusti 2020 · 22.10.

Veteranen och lagkaptenen Josephine Tegenfalk fortsätter i Örebro Volley, detta kunde klubben under tisdagen meddela på deras hemsida. Tegenfalk kom till Örebro inför säsongen 2014/15 och varit en av klubbens viktigaste spelare.

— Jag vill fortsätta spela och Örebro är det självklara valet för mig! Klubben är som ett andra hem, säger Tegenfalk på Örebro Volleys hemsida.

Annons ▾

Josephine Tegenfalk gör sin sjunde säsong

När det nu är klart att Josephine Tegenfalk fortsätter i Örebro innebär det att hon kommer göra sin sjunde säsong i klubben. Och den 31-årige passaren ser fram mot en ny säsong i Örebro.

— Vi har en del av stommen kvar, och även om vi tappar stora spelare har vi värvat starkt! Så det ska bli kul att fortsätta denna resa mot guldet, säger hon på klubbens hemsida.

Tegenfalk är de fjärde spelare som officiellt är klar för Örebro Volley kommande säsong. Sen tidigare är Sofia Andersson som blev utsedd till årets nykomling förra säsongen klar. Klubben har även värvat Maja Hedén och Cornelia Rosenqvist.

Man skriver även på hemsidan att under augusti kommer klubben presentera den resterande delen av truppen. Och inom kort, ett tredje nyförvärv.

FIKK - För att alla behövs