Örebro Volley värvar Isabelle Reffel – en stor talang

Örebro Volley värvar Isabelle Reffel, detta kunde man meddela under torsdagen. Reffel beskrivs siom en av volleybolls Sveriges största talanger.

· Publicerad: 6 augusti 2020 · 17.52.
Foto: Örebro Volley

I tisdags meddelade Örebro Volley att lagkaptenen Josephine Tegenfalk fortsätter i klubben. Samtidigt kunde man avslöja att man under veckan skulle presentera klubbens tredje nyförvärv.

Under torsdagen kom då beskedet att klubben värvat Isabelle Reffel. Hon beskrivs som en av Sveriges största volleybolltalanger. Men Reffel hade först tänkt åka till USA men på grund de rådande omständigheter blev hon kvar i Sverige.

Annons ▾

Vem är Isabelle Reffel

Isabelle Reffel kommer direkt från Volleybollgymnasiet i RIG Falköping och är fostrad i Vallentuna VBK. Hon spelar också beachvolleyboll och representerar Lidingö SK.

— Isabelle är en av de stora talangerna som har gått ut från RIG och har en bra fysik och känsla för volleyboll. Det ska bli riktigt roligt att få Isabelle till Örebro, säger coach Jonas Svantesson.

Isabelle Reffel själv beskriver sig som en positiv och ambitiös tjej som älskar att umgås med familj och kompisar. Hon tycker om nya utmaningar och är taggad på att representera Örebro Volley.

— Jag valde Örebro Volley för deras höga ambitionsnivån samtidigt som stämningen i laget verkar vara toppen! Organisationen och Jonas som coach var också en stor bidragande faktor till mitt val, säger Isabelle på klubbens hemsida.

Det tredje nyförvärvet

Isabelle Reffel blir Örebro Volleys tredje nyförvärv inför kommande säsong. Klubben har sen tidigare värvat Maja Hedén och Cornelia Rosenqvist. Samtidigt har man tappat Diana Lundvall, Linda Andersson samt det colombianska proffset Ivonee Montaño.

Lagkaptenen samt veteranen Josephine Tegenfalk kommer också att fortsätta i klubben kommande säsong. Klubben har också meddelat att man under augusti kommer att presentera laget som ska spela under kommande säsong.

FIKK - För att alla behövs