Veronica Maggio till Humlehagen i sommar

Veronica Maggio kommer till Humlehagen i sommar, detta kunde arrangören under onsdagen bekräfta. Hon är den sista artisten som blir bokad dit i sommar.

· Publicerad: 4 maj 2022 · 16.54.

Idag kunde arrangören bakom Humlehagen meddela att den svenska popstjärnan Veronica Maggio kommer att spela i sommar. Hon är den sista artisten som blev bokad till sommarens upplaga av Humlehagen, nu är spelprogrammet klart.

— Nu är sommarens alla artister släppta och fantastiskt kul att just Maggio avslutar sommaren i Humlehagen. Veronica har varit på gång ut till oss i flera år och väldigt roligt att vi till sist fick det att gå i lås, säger Ki Sandholm på Kulturaktiebolaget.

Annons ▾

Detta är Veronica Maggio

Veronica Maggio behöver egentligen inte någon presentation. Hon har sedan debuten 2006 nått otroliga kommersiella framgångar med sina sex platinasäljande och kritikerrosade album. Hon har slagit rekord på Spotify med över 1 miljard streams och är därmed den första artisten som sjunger på svenska att göra det.

Nu står det klart att Veronica Maggio även kommer att uppträda på Humlehagen i sommar. Hon släppte under hösten 2021 första delen av hennes sjunde album Och som vanligt händer det något hemskt. I november förra året besökte hon Frimis Salonger i Örebro, men i sommar är det Glanshammar som gäller.

Biljetter släpptes idag onsdag 4 maj klockan 11:00 på humlehagen.se.  

Sommarens program i Humlehagen

17/6 – Melissa Horn
2/7 – Daniel Adams-Ray
9/7 – Thomas Stenström
16/7 – KALAS-festival – 2 scener, 7 band!
Markus Krunegård, bob Hund, Cherrie, David Ritschard, Johnossi, Gina Dirawi och Esther.

6/8 – Veronica Maggio

FIKK - För att alla behövs