Linus Öberg uppges lämna Örebro efter säsongen

Linus Öberg uppges lämna Örebro Hockey efter säsongen, ny klubb ska vara Frölunda skriver bland annat Aftonbladet och Expressen.

· Publicerad: 16 januari 2023 · 18.19.

Rodrigo Abols skrev på för Rögle, Niklas Eriksson lämnar efter säsongen och Niklas Johansson har redan lämnat klubben. Nu kommer uppgifter att även Linus Öberg är klar för en ny klubb kommande säsong.

Enligt uppgifter till Aftonbladet ska Öberg vara klar för Frölunda. En av orsakerna ska vara den sociala biten då han är född och uppvuxen i Vänersborg. Expressen skriver även att Öberg har nobbat ett jättebud från Örebro under hösten.

Annons ▾

Linus Öberg ligger i nuläget på delad förstaplats i Örebros skytteliga med 11 fullträffar. Totalt har 22-åringen gjort 65 poäng på 174 SHL-matcher. Öberg har inte representerat någon annan klubb i SHL utöver Örebro. Han blev 2020 draftad av NHL-klubben San Jose Sharks.

FIKK - För att alla behövs